Zinkwerk
Zinkwerk

Zinkwerk

Rioleringswerken, zinkwerk, sanitair, onderhoud en verwarming. Dit behoort tot het assortiment van ons loodgieterbedrijf Joosen. Joosen is een gespecialiseerd loodgietersbedrijf en heeft veel ervaring met o.a. zinkwerk. Wij zijn een allround loodgieterbedrijf en beschikken over een team van vakkundig personeel. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, Joosen staat voor u klaar. Voor vragen over zinkwerk kunt u gerust contact opnemen.

Zinkwerk behoort tot een van onze specialiteiten. De montage en verwerking van zinkwerk vereist veel kennis en ervaring die bij onze medewerkers aanwezig is. Wanneer zinkwerk vakkundig is aangebracht gaat dit jaren mee zonder onderhoud. Het herstellen of vernieuwen van zinken goten, alle voorkomende zink werkzaamheden in en om het huis en ook completen zinken daken kunnen wij voor u verzorgen. Uiteraard bent u voor diverse andere soorten loodgieters werkzaamheden bij ons aan het juiste adres. Voor onderhoud bieden wij verschillende soorten contracten aan.

Daken, goten, balkons, afvoeren, gevels en schoorstenen. Wij verzorgen al deze soorten zinkwerk in de omgeving
van Breda, Prinsenbeek, Terheyden, Etten Leur en Teteringen. Ook geven wij vrijblijvend advies op het gebied van zinkwerk. Voor vragen of meer informatie staan wij graag voor u klaar.

Zinkwerk monteren en verwerken.

Wenst u meer informatie te ontvangen over zinkwerk , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Zandberg BV logo
Zandberg BV

Stel uw vraag

Zinkwerk

footertop tekst en iconen
Zandberg BV logo
Zandberg BV

Zandberg BV 2024 | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM